top of page
  • Skaperkraft Valdres

To nye ansatte i Skaperkraft Valdres

Oppdatert: 25. okt. 2021

Skaperkraft Valdres har hatt en ansettelsesprosess gjennom våren. Det endte med at vi nå har ansatt to personer som gjør oss stolte, glade og forventningsfulle.


Bla i bildene nedenfor, så få du se dem begge.Den ene er Halldor Kvale-Skattebo (f.1969). Han er opprinnelig fra Volbu, og er en usedvanlig fantasirik fyr. De siste 25 årene har han bodd i Stockholm, Oslo og Raufoss. Han har erfaringer fra egen IT-bedrift og som leder for en større IT-avdeling i offentlig sektor. Siste tiden har han fordypet seg i effektiviserings- og endringsledelse. Haldor preges av teknologisk kunnskap, brennende engasjement og stå-på-vilje. Han skal jobbe deltid for oss, men har også sitt eget firma.


Halldor skal jobbe med vårt mål om å hjelpe næringslivet til å holde et relevant fokus på teknologi, og å ta i bruk de nye mulighetene som har oppstått. Muligheter for utvikling i enkeltbedrifter, eller muligheter for fruktbare samarbeid som kan, bør eller må skje for å styrke næringene inn i framtida.

Den andre er Beatrice Biueville (f. 1994) Hun er oppvokst på landsbygda i Frankrike og er ei allsidig, talentfull jente med stor gjennomføringskraft, et smittende engasjement, med master i barneskolepedagogikk og bakgrunn fra håndverk og design.


Hun skal jobbe med å utvikle makerspace og forskjellige arrangement der. Men også med å hjelpe kodeklubber der det er behov, og eventuelt stimulere til oppstart av nye klubber. I tillegg skal hun jobbe med å hjelpe skolene best mulig i gang med koding i undervisningen. I første omgang i de kommunene som slo til på Skaperkraft Valdres sitt tilbud i budsjettrundene i fjor, men på sikt håper vi å få kapasitet til å hjelpe alle som ønsker hjelp.

Beatricé kommer flyttende til Valdres med en samboer fra Ulvik i Hardanger. Han jobber deltid med hjemmekontor som forsker på reiseliv. Beatricé skal jobbe deltid for oss. Resten av kapasiteten sin ønsker de å bruke på å produsere kjøtt (gris) og blomster. Så hvis noen har en gård de ønsker skal overtas av et ungt energisk par som vil drive aktivt landbruk, så kan det være en mulighet nå.

Vi gleder oss stort til å bygge teknologisk kompetanse i Valdres sammen med disse flotte folka. Nå kan eventyret begynne!

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page