top of page
  • Skaperkraft Valdres

Får Valdres et produktutviklingsstudio?

Skaperkraft Valdres er til for å hjelpe Valdres til å gripe nye teknologiskapte muligheter. Derfor inviterte vi i januar en del strategiske personer til "inspirasjonssamling".

Gjengen som har vært med på dette er (fra venstre med klokken rundt bordet) Sølve Tvenge. Guttorm Flatabø, Margrete Bjone Engelien, Heidi Bragerhaug, Vibeke Isachsen, Erlend Eggen, Ole Jakob Kråkenes og Dag Inge Bruflot. Halldor Kvale-skattebo, Béatrice Bieuville og Gudbrand Heiene er ikke på bilde.

Tanken var å inspireres av hverandre, utveksle ideer og kartlegge mulige strategier for å hjelpe Valdres til å gripe nye teknologiskapte muligheter. I går hadde vi andre samling. Det har vært en spennende samlinger med høyt engasjement og fruktbare samtaler. Etter innledende idémyldring har plukket ut et knippe ideer å jobbe videre med. En av ideene har fått arbeidstittelen «Produktutviklingsstudio». Der sikter vi på å utarbeide planer for konkret prosess allerede neste samling. Gjengen som har vært med på dette er (fra venstre med klokken rundt bordet) Sølve Tvenge. Guttorm Flatabø, Margrete Bjone Engelien, Heidi Bragerhaug, Vibeke Isachsen, Erlend Eggen, Ole Jakob Kråkenes og Dag Inge Bruflot. Halldor Kvale-skattebo, Béatrice Bieuville og Gudbrand Heiene er ikke på bilde.

Comments


bottom of page