top of page

FOR BEDRIFTER

Skaperkraft Valdres har flere tilbud for bedrifter. Vi har knyttet til oss Halldor Kvale-Skattebo som har lang erfaring i å jobbe med bedrifter som vil utvikle seg. I tillegg til høy teknologisk kompetanse har han ei mangfoldig verktøykasse for å jobbe med alle aspekter i bedriftens indre liv. Nedenfor finner du noe av det vi sammen med Halldor kan tilby for deg og din bedrift. Har du andre behov som du tror vi kanskje kan hjelpe deg med, er det bare å ta kontakt.

Halldor bilde ved ansettelse_edited.jpg

Arbeidsflyt og effektivisering av prosesser

Smidig er et ideal, men hva er det å være smidig. Klarer vi gjennomskue forbedringspunktene våre i arbeidsflyt, produksjon, logistikk og ordrehåndtering?

 

Det er lett å stivne i gamle tankemønster og handlingsmønster. Sammen med Skaperkraft Valdres og Halldor Kvale-Skattebo kan du skreddersy ett opplegg som blir både et kurs i å tenke smidige tanker «utenfor boksen» og en gjennomgang av bedriftens arbeidsflyt og prosesser. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

AdobeStock_300143961_Preview.jpeg

Besøk for å undersøke nye muligheter i bedriften

Før hjulet ble oppfunnet var det ingen som tenkte over at de savnet hjul.

 

Er du nysgjerrig på om det finnes noen lett tilgjengelige tekniske løsninger som med enkle grep kan effektivisere arbeidsflyt eller produksjon i din bedrift? Det er ikke så uvanlig at teknologi løser problemer vi ikke visste fantes – akkurat som med hjulet – men da må man vite om dem.

 

Kanskje finnes en app eller en maskin som kan frigjøre tid, eller heve kvaliteten på dine produkter. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Det optimaliserte hjemmekontor – hjemme eller på jobb

I mars 2020 ble plutselig alle digitale, og utviklingen av løsninger for hjemmekontoret skjøt fart. Nå er pandemien snart over, men hjemmekontor er fortsatt brennaktuelt. Og for den som stadig kommuniserer med andre på hjemmekontor kan det være bra å ha et optimalisert «hjemmekontor» på jobben også.

 

Vi tilbyr hjelp med å planlegge og sette opp et optimalt hjemmekontor med fysisk utstyr, software og arbeidsflyt. Da hjelper vi deg å bli kjent med mulighetene, balansere behov og utgifter, få utstyr og programvare på plass, lære å bruke det og å etablere god arbeidsflyt.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kurs i Office-programmer

Office-programmer er lett å komme i gang med, men kanskje har du lyst til å ta i bruk noen av alle mulighetene du ikke viste om, eller som du aner finnes, men ikke helt har funnet ut av. Vi kan tilby kurs i ett eller flere av disse programmene: Word, Excel, PowerPoint, OneNote. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kurs i Low-Code

Har du lyst eller behov for å lage dataløsninger for din bedrift, eller kanskje du har lyst til å lage det for andre bedrifter. Nå finnes det plattformer den man kan lage fullverdige løsninger nesten uten å skrive kode. Vi kan tilby kurs på 12-16 timer der alle aspekter med å utvikle en app blir gjennomgått og du vil komme godt i gang med å utvikle egne løsninger og du er klar til å utvikle deg videre på egenhånd. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Lage prototype

I makerspacene i Valdres finnes mye utstyr som egner seg for å lage prototyper. F.eks.  laserkutter, 3D-printere, CNC-fres og vinylkutter. På Fagernes er Makerspace NAUS tilgjengelig hver onsdag kveld. I Ryfoss er Jokerspace vanligvis åpent på 09-16 og 19:00 på torsdager. Ta kontakt så hjelper vi deg å lage det du trenger, eller vi kan hjelpe deg i gang med å lage det selv.

woodworking 3367926.jpg

3D-printing

Den perfekte handyman lager ofte en dings for å optimalisere en prosess eller reparere noe som ikke virker. Noen ganger er det både best og enklest å lage noe av tre eller metall. Men kanskje har du – som oss – begynt å se at den beste løsningen mange ganger er en supernøyaktig spesialdesignet plastbit. Da kan vi hjelpe deg på tre måter:

  • Vi kan modellere (3D-tegne) og printe det for deg.

  • Vi kan gi råd om kjøp av 3D-printer hvis du vil gjøre ting selv.

  • Vi kan holde kurs i 3D-modellering og hjelpe deg i gang, eller gi deg råd om strategier for å lære seg det på egenhånd.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

bottom of page